El passat 17 de novembre vam anar a Barcelona a presentar la “Jornada NO subjeccions” que duem a terme a la residència Sant Roc, on explicàvem com treballem aquest concepte amb els nostres residents, com ens hem organitzat i la feina que hem i estem realitzant tots els professionals per poder donar una millor qualitat de vida als nostres residents. Aquesta és una altra forma de treballar centrant-nos en un model integral centrat en la persona i és referit a la norma “Libera-Care”. És per això, que ens agradaria compartir amb vosaltres el suport en Prezi utilitzat el darrer dia per fer esment a aquesta temàtica i, així, poder-vos plasmar els resultats de millora que s’han obtingut des que s’ha iniciat aquesta feina.

Esperem que sigui del vostre interès i que us agradi.

L’enllaç per poder veure la presentació és el següent: http://prezi.com/y6pbwbzh2650/?utm_campaign=share&utm_medium=copy