Quantes vegades ens hem sentit dient a nosaltres mateixos si pogués faria, si tingués temps faria. Doncs nosaltres des de la residència si poguéssim ara mateix faríem una abraçada i mils de petons a totes aquelles persones que tenim lluny. Potser no lluny físicament, potser són al mateix carrer, al mateix poble a la mateixa comarca. Però estem lluny perquè una realitat invisible ens ha separat, ens ha obligat a quedar-nos a casa.

Dir-vos que estem força bé. És veritat que tenim algun resident amb aïllament, perquè així ho marca el protocol, però no tenim cap cas confirmat de COVID-19. Les famílies dels que tenim en aïllament ja ho saben. La resta intentem que facin la vida tan normal com sigui possible. Igual que feu vosaltres a casa vostra. Mantenint rutines, marcant-ne de noves, guardant les distàncies i extremant les mesures higièniques.

Tot i que intentem fer normal, la situació no ho és. Hem hagut d’adaptar la nostra feina a aquesta nova realitat. I volem aprofitar per donar-vos les gràcies.

Gràcies als residents que entre ells s’animen, els que estan millor entenent els canvis i ajudant a aquells companys que els hi costa més. Gràcies també per animar-nos a nosaltres.

Gràcies a les famílies i amics que no podeu venir, que respecteu les imposicions, que ens doneu força i confiança per seguir endavant.

Gràcies als voluntaris, mares, tietes… que ens cosiu mascaretes, bates, que ens porteu el menjar dels domicilis.

Gràcies als companys del CAP, de serveis socials, de l’Ajuntament, d’entitats… que busqueu material i hi sou.

Gràcies proveïdors, personal de manteniment… que responeu dintre de les dificultats que les vostres empreses també estan patint.

També volem donar les gràcies a les nostres famílies, a les famílies del personal que quan arribem a casa comença el nostre aïllament, i ho entenen.

 

Una abraçada des de la distància

 

 

Signat:

El personal de la residència