Enguany, després d’uns anys complicats, contents d’haver pogut tornar a viure i celebrar un nadal sense restriccions.

Els nens i nenes de la Llar d’infants municipal, alguns alumnes de les 3 escoles de Gironella, així com els alumnes de la Coral de l’IES Pere Fontedevila, van poder tornar a entrar dins el centre, per fer-nos gaudir amb els concerts de nadales que ens havien preparat amb molta il·lusió.
També hem pogut sortir en dues ocasions a visitar el Market de Nadal que l’Ajuntament de Gironella munta a la plaça de l’estació.
Vam celebrar la nostra festa de Nadal tot cantant nadales, veient el vídeo que havíem preparat i fent cagar el tió, amb la companyia de familiars i nens i nenes de la casa. Per berenar ens vam menjar els polvorons que havíem preparat dies abans al taller de cuina.
I per concloure les festes de Nadal avui hem rebut la visita més especial de tot l’any, la de Ses Majestats els Reis d’Orient!

Captura de pantalla 2023-01-05 184743  FFFFF

Captura de pantalla 2023-01-05 184647  777777

 

 

Entra a la galería