Sant Jordi, un dels dies més bonics a Catalunya per celebrar en bona companyia.

Des de la Fundació Sant Roc, vam participar el divendres 21 d’abril, a la 3ª Marató de lectura organitzada per Òmnium cultural, on alguns avis i treballadors, van llegir alguns textos de llibres. També alumnes de l’escola Sant Marc, ens van obsquiar unes roses precioses fetes per ells a mà.

Per la tarda, vam rebre a voluntaris de La Caixa que ens van regalar unes roses fetes amb feltre per a tots els residents. Moltes gràcies!

Un any més, el nostre alcalde i president de la Fundació, David Font, va visitar-nos el diumenge 23 al matí, per regalar roses a avis i treballadors, en un dia tant especial com es Sant Jordi.

I per finalizar la celebració de la diada, dilluns 24, els avis també van voler tenir un detall amb els professionals que els cuiden, obsequiant-los amb uns poemes decorats amb motius de Sant Jordi, preparats per ells en el taller de manualitats.

IMG_9930  IMG_9961

IMG_0042  IMG_0795

 

 

Entra a la galería